Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Вакарчук модератор дебатів між Зеленським і Порошенком?

Лідер гурту «Океан Ельзи», співак Святослав Вакарчук знову нагадав про себе.
Він записав своє відеозвернення, у якому закликав громадян України вимагати від кандидатів у Президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського «змісту, а не форми» під час проведення президентської кампанії.

Відео Вакарчука з’явилося саме в той момент, коли стало зрозуміло, що Юлія Тимошенко не погодиться на роль модератора політичного мегабатлу. Він наголосив, що «всі говорять про вибори Президента України», але акцент обговорення зміщений у бік технічного проведення дебатів і здавання аналізів.
«Будуть дебати чи не будуть. Вони відбудуться. Хто їх буде модерувати. Хто, які аналізи при цьому повинен складати. Хіба це ті речі, які справді дозволять нам зробити усвідомлений вибір?» — запитав музикант.
За його словами, «так відбувається впродовж усієї президентської кампанії: зміст підміняють формою. Іде постійне змагання кольорів і слоганів. Пафос проти гумору. Білборди проти «Інстаграму». Молебень проти серіалу».
Вакарчук заявив, що він як виборець хотів би знати відповідь на запитання, як той чи інший кандидат у Президенти наміряється впроваджувати в Україні верховенство права, реформувати судову систему, повертати додому військовополонених і політв’язнів, а також повертати Крим і непідконтрольні території Донбасу.
«Любі виборці, не дайте підмінити сенс формою. Вимагайте в кандидатів у Президенти конкретних відповідей на запитання, якою вони бачать Україну через п’ять років? І які конкретні шляхи реалізації цього бачення. Зміст важливіший за форму», — наголосив артист.

Нова мода в Україні: мера міста кличуть дебатувати на стадіон

Тернопільська поліція вийшла на слід серійного крадія