Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі медики зробили операцію жінці, котра сильно травмувалася у потязі (ВІДЕО)

З потяга – на лікарняне ліжко. Надія Полякова тепер ще довго пам’ятатиме 10 вагон 46 місце у потягу “Київ-Рахів”. Саме звідти жінка потрапила до лікарні, а не, як вона планувала – на відпочинок у гори.

Як повідомляє TV-4, Надія Полякова родом із Миргорода Полтавської області. Разом із друзями вона сіла у столиці на потяг. Але серед ночі прокинулась від сильного болю. Жінка розповідає, на неї впала частина полиці.

Після цього, друзі, які їхали у потягу, підняли полицю і змогли поставили її на місце. Оскільки інцидент трапився неподалік від Тернополя, пасажирку доправили в місцеву лікарню.

Заступник директора департаменту пасажирських перевезень “Укрзалізниці” Олександр Красноштан своєю чергою повідомив, що полиця була справною, а інцидент міг статись “через необережність пасажира”.

“Після інциденту полицю перевірили – вона була і залишається у справному стані. Така подія могла статись через необережність пасажира, що перебував на полиці. Такі випадки дуже рідко, але трапляються. Встановлено, що зі свого боку бригада потяга діяла правильно, всі документи оформила правильно”,

Наразі ж стан Надії Полякової оцінюють як задовільний. Сама ж жінка розповідає, після того, як повернеться до рідного міста, зробить усе, аби винні понесли відповідальність.

Гроші на зарплати, ремонти та нові інфраструктурні проекти: огляд витратних статей міськбюджету-2019 

Тернополяни із січня платитимуть більше за воду