Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відео, як іноземець у Тернополі крав велосипеди (ВІДЕО)

Незважаючи на численні застереження правоохоронців власники двоколісників продовжують нехтувати елементарними правилами безпеки і втрачати свій транспорт.

Чергового велозлодія викрили днями працівники Тернопільського відділу поліції. До протиправного діяння  вдався іноземець.
З заявою про крадіжку до поліцейських звернулися троє мешканців обласного центру. Усі вони потерпіли через власну безпечність, бо ж  залишили двоколісний транспортний засіб непристебнутим на вулиці.
У ході розслідування оперативники встановили особу підозрюваного. Зі слів керівника міського відділу поліції Сергія Гаврилюка, ним виявився іноземний студент одного з вищих навчальних закладів міста. 25-річний молодик у такий спосіб вирішив покращити скрутне фінансове становище. Схему незаконного заробітку обрав просту: побачивши на вулиці велосипед без елементарних засобів захисту, злодій сідав на нього та їхав якнайдалі.
У такий спосіб іноземцю вдалося викрасти три двоколісники. Усіх їх привозив у ломбард.
Загалом зловмиснику вдалося заробити більше трьох тисяч гривень та кримінальне провадження згідно статті 185 Кримінального кодексу України.
Велозлодій у скоєному зізнався. Працівники поліції перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших аналогічних злочинів. Слідчі дії тривають.