Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині чоловік пішов відпочивати з друзями і помер. Рідні шукають свідків

Житель Теребовлі Андрій Сердинський пішов відпочивати з компанією друзів, а в ніч з 3 на 4 травня 2018 року сусід знайшов його непритомним біля власних воріт.
Родичі чоловіка вважають, що його побили і хочуть знайти зловмисників. Сім’я Андрія просить небайдужих громадян, хто, можливо, був свідком побиття, звернутися до них, пише “20 хвилин”.

 – Увечері 3 травня мій брат пішов відпочивати з друзями, – розповідає сестра Андрія пані Анастасія. – Їх бачили на ставку в селі Боричівка, потім в Теребовлі біля магазину.

Ймовірно, що Андрій міг випивати в той вечір, розповідають рідні чоловіка. А вночі з 3 на 4 травня сусід знайшов його біля в‘їзду до власного будинку. Ні крові, ні очевидних слідів побиття тоді не помітили, розповідає пані Анастасія.

Сусід відразу викликав швидку, і чоловіка забрали до лікарні.

 – Вже в реанімації лікарі виявили, що мій брат у важкому стані, – каже сестра Андрія. – У нього були травми голови, і він так і не прийшов до свідомості. О третій годині ночі у нього зупинилося серце.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, наразі триває розслідування обставин смерті чоловіка. Ймовірну причину встановлять після закінчення проведення судово-медичної експертизи.

Довідка

Сім’я Сердинських просить усіх, хто був свідком ймовірного побиття Андрія, звертатися за телефоном: (097)468-63-28 або 102 за відповідну винагороду. Анонімність гарантують.

 

Штраф за найменшу провину: що чекає українських водіїв восени

У Тернополі вночі затримали особливо небезпечного злочинця, якого підозрюють у трьох вбивствах (ФОТО)