Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Кличко, Гройсман, міністри та високі гості з Європи завтра відвідають Тернопіль

24-25 вересня у Тернополі Асоціація міст України проведе великий захід – День Діалогу з владою, у якому візьмуть участь мери міст та перші особи держави.


Це традиційний щорічний захід, що є майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.
Відкриє захід Київський міський голова Віталій Кличко. На Дні Діалогу виступить Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
Серед учасників, яких очікується близько 400, – голови громад-членів АМУ, народні депутати України, міністри, представники урядових структур та парламенту, а також проектів міжнародної технічної допомоги – партнерів АМУ, експертного середовища.
В рамках заходу відбудеться урочиста церемонія підписання Меморандуму про наміри та взаєморозуміння між Асоціацією міст України та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.
Цьогорічний День Діалогу буде присвячено обговоренню результатів та викликів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ, а також законодавчого забезпечення житлово-комунального господарства та містобудування.
Захід триватиме два дні в Українському домі “Перемога”. У зв’язку з цим рух автотранспорту у центральній частині міста буде обмежено.

Сильний вітер і дощі: на Тернопільщині оголосили штормове попередження

У центрі Тернополя на пішоходному переході таксомотор збив юнака (ВІДЕО)