Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині чоловік пограбував 9-річну дитину

Close up of a man using mobile smart phone

Відкрите викрадення чужого майна інкримінують бережанські правоохоронці 32-річному мешканцю села Павлів. Чоловік пограбував малолітнього мешканця райцентру.

Подія трапилася 20 червня. До 9-річного хлопчика підійшов невідомий та попросив терміново зателефонувати до священика. Дитина не відмовила. Чоловік поговорив і віддав мобілку власнику, однак за декілька хвилин знову попросив телефон. Хлопчик знову дозволив незнайомцю подзвонити, а той розмовляючи, почав помалу відходити від малого. Школяр запідозрив лихе та почав просити віддати телефон. Тоді грабіжник кинувся тікати, а хлопчик плачучи, побіг за ним. На щастя, хтось з перехожих на вулиці помітив заплакану дитину та чоловіка, що втікає і зателефонував 102. Правоохоронці оперативно виїхали на місце події і наздогнали грабіжника з чужим майном.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 кримінального процесуального кодексу України. Протиправне він скоює вперше. За фактом грабежу розпочато кримінальне провадження.

Працівники поліції нагадують батькам: навчіть і постійно повторюйте дитині, що чужим людям не слід довіряти! Поясніть дітям, що дорогий телефон – приманка для зловмисників, його можуть просто вирвати з рук, або ж шахрайським способом заволодіти, наприклад під приводом терміново зателефонувати або перевірити чи ґаджет не крадений. Тому не слід виконувати прохання невідомих і передавати до їх рук цінні речі.

На Тернопільщині чоловік під час святкування приїзду викрав у заробітчанки 1400 доларів

Під час візиту у Тернопіль Глава УГКЦ проголосить нове релігійне свято