Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин з балкону стріляв по молоді, яка галасувала під його вікнами

Стрілянина з наслідками сталася в ніч на 25 квітня на масиві «Дружба».
На місце злочину виїжджали оперативники. За словами керівника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Юрія Барабана, інцидент трапився о 2:30 ночі. За попередньою інформацією, група молодих людей – дві дівчини та хлопець,  сиділи в дворі одного з будинків на масиві Дружба. Компанія голосно розмовляла та заважала місцевим мешканцям. Їм зробив зауваження житель будинку.
Проте відпочиваючі не відреагували і почали провокувати словесний конфлікт, матюкаючись та погрожуючи.
Це не сподобалося тернополянину і він завершив розмову пострілом. Чоловік з балкону другого поверху вистрілив у напрямку компанії і влучив у ліву частину грудної клітки юнаку. Його з пораненням в лікарню завезли дівчата.
Хірурги вилучили з тіла кулю, яка пройшла неподалік серця. Наразі життю потерпілого нічого не загрожує. Його стан стабільний.
Підозрюваного стрілка затримали відповідно до статті 208 КПК. Він у скоєному зізнався. У чоловіка вилучили пневматичну рушницю. Слідчі встановлюють чия це зброя і чи є на неї дозвіл. У ході перевірки стало відомо, що затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності.
Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 121 частина 1 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

У Тернополі діти зможуть безкоштовно дивитися фільми у «СінемаСіті»

На Тернопільщині призначили голову одного з ключових районів