Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині чоловік на смерть забив товариша по чарці

В Тернопільській області чоловік приїхав до товариша, проте під час сварки забив його на смерть.

Трагедія трапилася в Бережанах. Того дня до 47-річного бережанця приїхав його знайомий із села Біще. Чоловік часто гостював у товариша, нерідко й наніч залишався. Обох поєднувала любов до чарки та кримінальне минуле. Цього разу теж додому не поїхав. Влаштували застілля зі спиртним. Зненацька між чоловіками спалахнула суперечка, пише ТеНьюс.

Зі словесної перепалки вона переросла в бійку. Гість з кулаками накинувся на господаря оселі. Бив по голові, а коли потерпілий вже не рухався, залишив його на ліжку та пішов спати у сусідню кімнату. Побитого чоловіка виявила його співмешканка. Жінка, подумавши, що той спить, спробувала його розбудити. Та коли чоловік не подавав ознак життя, вона викликала швидку і поліцію.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Медики ж констатували смерть потерпілого. Тіло направлено на судово-медичну експертизу.  Підозрюваного затримали. Зараз він в ізоляторі тимчасового тримання. Йому про підозру в нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого згідно частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

На ремонт яких доріг Тернопільщини виділять гроші?

Тернопіль виграв футбольне дербі у Теребовлі