Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Зарваниця об’єднує українців – Віталій Скоцик

На запрошення митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка) голова Аграрної партії України Віталій Скоцик вперше взяв участь у цьогорічній Загальнонаціональній прощі до Ікони Матері Божої Зарваницької.

За словами політика, саме Зарваниця стала тим духовним центром, який єднає українців.

“Це, мабуть, один із тих найбільших елементів, який може сьогодні об’єднати український народ. Тому, коли владика Василій зачитував, що сьогодні присутні тут на прощі люди із Донецька, із Луганська, із Криму, і з інших куточків нашої держави, – це було символом того, що якби нам важко не було, наша Україна – єдина, і сьогодні тут в Зарваниці це відчувалося з великою силою”. – зазначив в.Скоцик.

Політик вважає, що всі свідомі українці повинні побувати в Марійському духовному центрі “Зарваниця” та відчути позитивну енергетику одного з найбільших духовних символів українства – чудотворного образу Матері Божої Зарваницької.

“Думаю, що в Зарваниці з’явлюся знову – не пізніше чим місяць-півтора зі всією своєю родиною”. – запевнив Віталій Скоцик.

Як відомо, щороку у Марійському духовному центрі “Зарваниця” проходить Загальнонаціональна проща, яка збирає десятки тисяч вірян.

На Тернопільщині загорівся поїзд Київ-Рахів

На Тернопільщині шукають небезпечні спінери