Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

15 тернополян, які травмували під час снігопадів, отримають компенсацію із міського бюджету

Тернополянам, які отримали травми під час аномальних снігопадів, відшкодують на лікування 65 тис. 770 грн.

Фото з мережі Інтернет
Фото з мережі Інтернет

Наразі до Управління соціального захисту населення Тернопільської міської ради звернулися 15 потерпілих, внаслідок вуличних травм. Кожному із них відшкодують певну суму коштів, на загальну суму понад 65 тисяч гривень, залежно від ступеня отриманих травм.

Крім того, за словами начальника Управління соціального захисту населення ТМР Марії Чашки, взявши до уваги протокол засідання комісії з розгляду заяв громадян про надання грошової адресної та безготівкової допомоги та протокол засідань комісії про розгляд скарг громадян про відшкодування коштів на лікування мешканців Тернополя, постраждалих від наслідків листопадової негоди, грошову допомогу нададуть 456 громадянам на загальну суму 455 тис. 600 грн.

Так, грошову допомогу отримають 145 осіб з інвалідністю Тернопільського міського об’єднання інвалідів війни в Афганістані у розмірі 250 гривень кожному на загальну суму 36 тис. 250 грн., нададуть адресну безготівкову допомогу 176 громадянам у розмірі 50% відшкодування оплати за житлово-комунальні послуги в межах норм споживання, а також отримають адресну безготівкову допомогу 23 сім’ї загиблих, ветеранів війни, учасників АТО у розмірі 50% відшкодування оплати за житлово-комунальні послуги.

Галина ТИХА

Із кожної заробленої тисячі підприємці платять 415 гривень податків?

Із Тернопільщини відправили другу партію гуманітарної допомоги до Авдіївки