Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

33-річний тернополянин жорстоко знущався над своїм батьком

Чоловіка вже неодноразово затримували за те, що він проявляє насильство у власній родині. У поліцію звертались батьки кривдника.

Увечері, 2 січня, близько 23-ї години, інспектори патрульної поліції отримали повідомлення про насильство в сім’ї з одного з будинків на провулку Садовому.

Прибувши на місце події, інспектори з’ясували, що чоловік вчиняє сварку зі своїм 63-річним батьком. Під час спілкування патрульні встановили у громадянина ознаки алкогольного сп’яніння.

Заявник розповів, що вже неодноразово викликав поліцію черезподібну поведінку сина, погрози фізичною розправою, образи, нецензурну лайку щодо нього.

Під час перевірки особи, інспектори з’ясували, що від початку грудня 2016 року на чоловіка вже було складено два протоколи за насильство в сім’ї.

Патрульні доставили кривдника до медичного закладу, де він відмовився від освідування на стан алкогольного сп’яніння, а опісля 33-річного чоловіка доставили до відділку поліції та склали на нього протокол за ст. 173-2 (Насильство в сім’ї) КУпАП.

Патрульна поліція наголошує: насильницькі дії відбуваються не лише стосовно жінок чи дітей. Не будьте байдужими, повідомляйте про насильство в сім’ї .

 

У Тернополі готові виділити кошти на перепоховання відомого поета Олександра Олеся

На ковзанці у Тернополі сьогодні дитячий аншлаг (ФОТО)