Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі п’яний водій Daewoo врізався у “ВАЗ” та Subaru (ФОТО)

Потрійне ДТП сталось 16 січня о 21.00 у Тернополі на вулиці Будного. Нетверезий водій “Деу” виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із “Жигулем” та “Субару”.

Як встановили інспектори, водій Daewoo Nexia виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з двома автомобілями – ВАЗ 2108 та Subaru Legacy.Під час спілкування з винуватцем аварії, 33- річним чоловіком, патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп‘яніння. На тернополянина склали адміністративні матеріали за ст. 126 (Керування автомобілем без відповідних документів), ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до пошкодження транспортних засобів), КУпАП. Автомобіль громадянина евакуювали на арештмайданчик.

 

 

 

 

При перевірці документів та автомобілів – учасників ДТП за наявними базами даних, патрульні встановили, що інший учасник аварії – автомобіль ВАЗ 2108, з відповідним державним номерним знаком, не зареєстрований.

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин. Автомобіль доставили до Тернопільського відділу поліції.

Нагуту до суду приїхала підтримати “армія” бабусь, але це йому не допомогло (ФОТО)

Дуже жахливі умови в тернопільській дитячій лікарні, – соцмережі (ФОТО)