Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На «колядників» з «Хеліксу» поліцейські назбирали заяви на мільйон доларів

У розпорядженні правоохоронців заяви від 350 осіб  на загальну суму 27 мільйонів 632 тисячі 214 гривень від «клієнтів» так званої інвестиційної фірми «Хелікс капітал».

За повідомленням для ZAXID.NET речника ГУ НП у Тернопільській області Сергія Крети до поліції станом на 16 січня з заявами звернулись 350 людей.

У зв’язку з цим у на майно керівників фінансової піраміди накладено арешт. Мова йде  автопарк загальною вартістю близько 12 млн грн, нерухомість вартістю 15 млн грн, майже 1 млн грн на банківських рахунках та близько 500 тис. грн готівки.
Нагадаємо, у грудні 2016 року працівники СБУ Тернопільської області затримали трьох керівників «Хелікс Кепітал Україна» – хмельничанина Дмитра Нагуту та тернополян Романа Фелика і Богдана Воронцова.

Чоловікам інкримінують шахрайство в особливо великих розмірах, передбачене ч. 4 ст. 190 ККУ. Згодом затриманих випустили під заставу. Дмитро Нагута сплатив 5 млн грн застави, Роман Фелик – 2,5 млн грн, а Богдан Воронцов – 1 млн грн.
Однак, за словами Сергія Крети, чоловіки, вийшовши під заставу, відкрили новий офіс «Хелікс» у Тернополі. «Вони запевняють, що хочуть «піти назустріч» вкладникам та повернути їхні гроші, – додав Сергій Крета. – І, мовляв, саме для спілкування з потерпілими відкрили офіс».

Тернополянина оштрафували за те, що посварився з тещею (ВІДЕО)

Притула опублікував ретро фото з першого знайомства з Кузьмою