Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Житель Тернопільщини полював на звіра, а підстрелив сам себе

Полювання на Тернопільщині закінчилося трагічно. На щастя, поранений мисливець вижив та наразі перебуває у лікарні.

Події розвивалися, наче в бойовику.

Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження задокументували працівники Підгаєцького відділення поліції. Про пацієнта з наскрізним пораненням дробом правоохоронців поінформували працівники районної лікарні.

Слідчо-оперативна група виїхала на місце події. Як з’ясувалося, поранений 40-річний мешканець села Литвинів. Чоловік на полюванні підстрелив самого себе.

Неприємність трапилася в урочищі Зарва, куди потерпілий з компанією мисливців відправилися на полювання. Чоловік вистежив звірину, і став переслідувати здобич. Однак  перечепився та покотився в яр.  Під час падіння рушниця і вистрелила, пробивши руку наскрізь Поранений зумів зателефонувати одному з товаришів та попрохав  підібрати його на дорозі. Сам вибрався з яру на шлях та сів в авто. Вже в транспорті помітив, що кровить ще й живіт. Дробини пробили черевну порожнину.

Потерпілого з діагнозом нacкpiзне пopaнeння пpaвoї киcтi pyки, пpoникaючепopaнeння чepeвнoї пopoжнини з пoшкoджeнням внyтpiшнiх opгaнiв було госпіталізовано y peaнiмaцiйнe вiддiлeння райлікарні. Пацієнта прооперували. Нараз його стан стабільний.

Відомості про подію внесено до ЄРДР згідно статті 128 ККУ.

Бійцям, які перебувають у зоні АТО, обіцяють платити по 19 тисяч гривень

Нагуту до суду приїхала підтримати “армія” бабусь, але це йому не допомогло (ФОТО)