Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Відомий тернопільський письменник відправився на службу в зону АТО

Тернопільський прозаїк та журналіст Олександр Вільчинський у ці святкові дні несе службу у зоні АТО поблизу Авдіївки.
Служити в зону АТО відправився український прозаїк, журналіст, науковець, викладач кафедри журналістики ТНПУ, лауреат Всеукраїнського конкурсу романів та кіносценаріїв «Коронація слова 2002», володар Гран-прі і першої премії «Коронація слова 2003» Олександр Вільчинський, – родом із  Купчинців Козівського району, але уже довгий час проживає у Тернополі.

“Друзі, дякую всім за привітання і з Новим Роком і з Днем народження ) Вибачте, що не зміг відповісти вчасно. Вирішив оце скористатися відпусткою й деякий час, можна сказати, від Різдва до Різдва, провести серед побратимів 1-ї окремої штурмової роти ДУК під Авдіївкою, щоб хтось із хлопців на свята міг поїхати додому. Отож, на разі нічна варта”. – написав Олександр Вільчинський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Близькі люди, друзів у Facebook  бажають Олександру Вільчинському щасливого повернення і хай Бог оберігає його на службі, пише tenews.te.ua.

Навіть на війні Олекса Вільчик, як творча людина, знаходить позитивні моменти і уже поділився на своїй сторінці у Facebook тим, як військові проводять Новорічно-Різдвяні свята, зокрема, виставив світлини прибраних ялинок на позиціях українських військових.

У Тернополі пройде фестиваль вертепів і колядок

Відомий художник з Тернопільщини зобразив оригінальне Різдвяне привітання (ФОТО)