Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі побудують лижні траси для тренувань спортсменів

На базі спортивної школи «Екстрім» побудуть лижні траси для тренувань спортсменів.

Для цього сьогодні на сесії Тернопільської міської ради проголосували за надання комунальному закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа «Екстрім» дозволу на складання проекту землеустрою земельної ділянки площею до трьох гектарів для будівництва та обслуговування спортивного комплексу з інфраструктурами та адміністративно-побутовими приміщеннями на вулиці Тарнавського.

Власне, таку ініціативу внесла Федерація лижного спорту України, яка готова профінансувати виготовлення проектно-кошторисної документації для лижних трас і на придбання спеціальної машини, яка буде ті траси засніжувати.

Сума коштів, яку Федерація вже виділила, складає 1 млн. 300 тис. грн. Решту коштів, які потрібні на будівництво й обслуговування спортивного комплексу, а це 3 млн. грн., виділить міська рада.

За словами представника Федерації, який спеціально приїхав з Києва, щоб бути присутнім під час вирішення даного питання на сесії міської ради, в Україні найпопулярніші лижний фрістайл, гірські лижі і сноуборд, і тому дуже важливо, щоб наші спортсмени тренувалися не за кордоном, а вдома. Тим паче, що ніде в Україні не має такого комплексу для тренувань, тому Тернопіль стане чудовим місцем для тренувань і нових спортивних звершень.

Галина ТИХА

Загиблому бійцеві з Тернопільщини просять присвоїти звання Героя України

Розмір збитків, завданих вкладникам “Хеліксу”, зріс іще на 5 мільйонів