Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині 5 годин гасили пожежу на столярному підприємстві (ФОТО)

Впродовж п’яти години рятувальники ДСНС гасили пожежу столярного цеху, що виникла у селі Охримівці Збаразького району.

ceh1У неділю, 4 грудня, о 04:49 на пункт зв’язку 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу столярного цеху в с. Охримівці Збаразького району.

О 04:50 до місця події вирушив черговий караул ДПРЧ-4 в складі 5 чол. особового складу та 1 од. техніки. На момент прибуття рятувальників загальна площа пожежі становила близько 500 м.кв. Пожежа швидко набирала обертів, загрожуючи перекиданням на сусідні будівлі, тож всі сили і засоби вогнеборці спрямували на боротьбу зі стихією.

О 05:45, на допомогу збаразьким вогнеборцям направлено черговий караул  ДПРЧ-3, в складі 4 чол. особового складу та 1 од. пожежно-рятувальної техніки. Також залучено оперативну групу Збаразького районного відділу та працівників оперативно-координаційного центру Управління ДСНС області.

О 06:20 спільними зусиллями пожежу локалізовано, а о 10:17 – ліквідовано. Під час гасіння врятовано недіючу будівлю ферми, площею 250 м.кв. та приміщення КПП на території столярного цеху.

Причина виникнення пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються, повідомляють у Тернопільському обласному управлінні ДСНС.

ceh3

ceh2

 

Під час перестрілки у Княжичах загинув поліцейський із Тернопільщини

На Тернопільщині шукають 6 нових керівників для райвідділів поліції