Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чоловік ремонтував машину у гаражі, а злодії тим часом винесли з хати 200 тисяч гривень

У селі Бутин Збаразького району дві зловмисниці винесли з житлового будинку 200 тисяч гривень.

Найдивніше в цій історії, що трапилася у селі Бутин Збаразького району, те, що на момент вчинення крадіжки господарі були на обійсті, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Син лагодив машину в гаражі,  мати поралася у літній кухні, а в будинку господарювали дві циганки.

Зі слів господині, невідомих жінок вона зустріла вже на порозі, коли вони покидали її оселю. Ще запитали, чи не має жінка на продаж пір’я. Старенька, не підозрюючи нічого лихого, ще провела незнайомок до воріт і бачила, як вони сідали в автомобіль Жигулі. Яка модель – жінка не знає, лише каже, що машина була сіра.

В той час, коли мати проводжала циганок з обійстя, син кинувся до хати і не знайшов у сховку грошей. Пропало двісті тисяч гривень.

Гарячими слідами затримати зловмисниць не вдалося. Вони швидко покинули населений пункт. Поліцейські припускають, що поїхали у напрямку Кременця.

Зі слів потерпілих, правоохоронці склали опис підозрюваних. Старшій з жінок на вигляд сорок років, середньої статури, зростом 155-160 см. Була одягнена у сіру в’язану шапку, хутряне півпальто у чорно-білі смуги. Молодша супутниця може бути її донькою. На вигляд 15-16 років, зростом 155-160 см, худорлява, була одягнена у чорне пальто до колін, чорну в’язану шапку.

Поліцейські звертаються до всіх, хто міг бачити схожих за описом зловмисниць, телефонувати до поліції: 097 454 50 71, 068 346 73 46 або 102.

На виборах у Гримайлові переміг кандидат від “Батьківщини”

приватбанк прапор

У Тернополі вивісили державний прапор на відділенні «Приватбанку»