Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Потерпілий від вибуху газу звернувся до міської ради з проханням про розслідування

У Тернопільській міській раді створили спеціальну комісію, яка буде розслідувати вибухи каналізаційних люків на масиві «Новий Світ», щоб один із потерпілих зміг отримати грошову компенсацію за понесені витрати.

gaz1Учора, 30 листопада, на виконкомі Тернопільської міської ради повідомили, що на ім’я міського голови надійшла заява від В.В. Коваленка про те, що його син Максим Коваленко постраждав під час нещасного випадку, що стався 22 листопада на вулиці Чехова.

У цій заяві чоловік описує те, що сталося з сином, описує його стан, а також додає довідку з травмпункту про пошкодження, які він отримав, унаслідок вибуху газової суміші, й просить міську раду розглянути його заяву й провести розслідування нещасного випадку.

За результатами розслідування потерпілий зможе отримати акт за формою «НП» про виробничий травматизм, який уже дозволить йому потім отримати відшкодування за понесені збитки.

Очолювати комісію з розслідування даного нещасного випадку доручили ПАТ «Тернопільміськгаз».

Нагадаємо, безпрецедентний випадок стався ввечері 22 листопада. Несподівано вздовж вулиці Чехова на тротуарі почали вибухати каналізаційні люки. Двоє тернополян, які саме проходили вулицею, отримали травми і були доправлені до лікарні. Одного із потерпілих після надання медичної допомоги відпустили додому, а от іншого потерпілого – з 17% опіків тіла госпіталізували.

Галина ТИХА

На Тернопільщині за невідомих обставин помер учасник АТО

На кладовищах у Тернополі виділять сектори для поховання загиблих у зоні АТО