Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

2 грудня на Тернопільщині планують страйкувати проти обіцянки Порошенка

безліс

Про наміри провести попереджувальний страйк заявили в Асоціації деревообробних та лісозаготівельних підприємств Західної України. Це реакція підприємців на обіцянку президента України керівництву Євросоюзу скасувати мораторій на експорт необробленої деревини.

безліс

26 листопада Івано-Франківську відбулося засідання ради Асоціації деревообробних та лісозаготівельних підприємств Західної України, в якому взяли участь  голови обласних та районних осередків Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Закарпатської, Тернопільської та Волинської областей, а також заступник голови і вісім членів громадської ради при Державному агенстві лісових ресурсів України. У ході засідання прийнято  рішення: «з метою недопущення відміни мараторію на екпорт необробленої деревини за межі митної території України 2.12. 2016 р. провести на підприємствах галузі одноденний попереджувальний страйк».
Під час страйку за повідомленням Асоціації планується провести мітинги в обласних і районних центрах, де прийняти резолюції про недопустимість відновлення експорту лісу-кругляка та направити прийняті резолюції Президентові , Голові Верховної Ради і Прем”єр-міністру України.
Також Асоціація звернулася до обласних і районних Рад народних депутатів, громадських організацій та рухів з клопотанням підтримати деревообробників і прийняти участь у страйкових заходах, скерованих на збереження мораторію.

Cьогодні у Теребовлі відбудеться смолоскипна хода

З Тернополя дівчата з Запоріжжя поїхали ні з чим