Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

18 грейдерів і Надал розчищають Тернопіль від снігу

У зв’язку з сильними снігопадами провели термінове засідання оперативного штабу з ліквідації снігових заметів. Адже менш, ніж за добу, у місті випала місячна норма снігу, ускладнений рух транспорту. Про це пише міський голова Тернополя у Facebook.
1nadal
Зараз у місті працює 18 грейдерів та тракторів, які розчищають дороги. Також до ліквідації снігових заметів залучено важку техніку будівельних підприємств.
narada_snig
Потрібно визнати, що у таких складних умовах, коли за добу випала місячна норма опадів, складно справитися з ситуацією. Проте комунальники працюють у посиленому режимі, тому основні напрямки руху постійно розчищаються, курсують тролейбуси. Для кращої видимості додатково включили ліхтарі.
Найбільшою проблемою залишаються двори, оскільки через приватні автомобілі мешканців, часто туди не може доїхати снігоочисна техніка.
Закликаємо водіїв без потреби утриматися від поїздок містом, змінити шини на зимові, дотримуватися Правил дорожнього руху та не залишати свої автомобілі посеред дороги, оскільки це ще більше ускладнює рух

За Підволочиськом у долині застрягло понад 50 фур

На Тернопільщині без світла вже 361 населений пункт