Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тренер рівненського “Вереса” заявив, що хотів би вдарити футболістів ФК “Тернопіль”

Емоції у матчі ФК “Тернопіль” – “Верес” (Рівне) не вщухли навіть після фінального свистка арбітра.
mazjarГоловний тренер рівненського клубу Володимир Мазяр не добирав слів у своєму післяматчевому коментарі. Зокрема, він заявив, що футболісти ФК “Тернопіль” відкрито провокували усю гру гравців його команди.

“Мені цікаво, чому тернополяни не б’ються так за результат з іншими командами, напевно, тоді б вони мали не 10 очок. Сьогодні здивувало налаштування їхніх футболістів, вони відкрито всю гру провокували наших гравців, суддю, мене, всю тренерську лавку. Був негатив в наш бік. Не був би я тренером, а просто мужчиною, то за таке можна було б дати по морді. Ті слова, які я чув на адресу своїх гравців, думаю, команда «Верес» не заслужила. Щодо суддівства, то судді весь час помиляються. Був там пенальті чи ні? Так, там навіть лінії не видно”. – зазначив Володимир Мазяр  після матчу.

Нагадаємо, поєдинок, що відбувся 18 листопада, завершився перемогою команди із Рівного з рахунком 1:0. Однак на останніх хвилинах матчу футболісти ФК “Тернопіль” влаштували розбірки через непризначений пенальті у ворота “Вереса”.

Чи зможуть поляки відсудити землі і маєтки в Західній Україні?

На Тернопільщині спорудять копію Гробу Господнього