Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський університет відмовився від 84 га землі

Тернопільський національний економічний університет відмовляється від понад 84 га землі, яка була у його користуванні, на користь бійців АТО.

zemlja1Відповідний Меморандум про співпрацю між Тернопільською обласною адміністрацією, Головним управлінням Держгеокадастру в Тернопільській області та ТНЕУ підписали 24 листопада.

Підписання цього документу дасть змогу забезпечити близько тисячі учасників антитерористичної операції та їхніх сімей земельними ділянками.

Як повідомляють у прес-службі Тернопільської ОДА, 1691 заява на виділення земельної ділянки від учасників АТО надійшла по Тернопільському району та 778 заяв тільки по місту Тернополю.

Таким чином, проявилася проблема, що землі для бійців АТО в місті не вистачає. Тому, щоб вирішити це питання, пішли шляхом домовленостей з ТНЕУ. Земля, яка перебувала на балансі університету, дасть можливість забезпечити земельними ділянками майже тисячу учасників АТО, зазначають в ОДА.

З цього приводу Міносвіти вже дало своє погодження.

Станом на 18 листопада 2016 року вже 4455 учасників АТО в Тернопільській області отримали різного роду накази та рішення щодо отримання земельних ділянок.

 

Працівники Тернопільського СБУ спіймали сепаратиста із ЛНР

Політичний проект Саакашвілі у Тернополі представляє колишній порошенківець