Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянку шокував рахунок за опалення у жовтні

Тернополяни уже почали отримати рахунки за опалення у жовтні і у декого виникають неприємні сюрпризи.

groshiТак, тернополянка Тетяна (прізвище з певних причин не вказуємо) просто шокована рахунком від тепловиків, який знайшла у поштовій скриньці.

За опалення у двокімнатній квартирі площею 45 квадратних метри вона повинна заплатити 900 гривень.

Жінка неприємно здивована і обурена з двох причин.
– По-перше, минулого опалювального сезону у мене були субсидії. – розповідає Тетяна. – Я неодноразово чула, як чиновники запевняли, що субсидії будуть продовжені автоматично і на наступний опалювальний сезон. Тому я і не зверталася в органи соціального захисту за продовженням субсидій.

І друга причина обурення жінки – це вказана сума за спожите тепло.

– Анонсувалося, що за тепло у жовтні доведеться платити близько 20 гривень за квадратний метр опалювальної площі, бо у цей місяць на вулиці було досить тепло. – розповідає тернополянка. – Якщо вказаний тариф помножити на площу моєї квартири, то вийде якраз 900 гривень, які вказані у платіжці. Але ж перепрошую, – опалювальний сезон не розпочався 1 жовтня. Виходячи з того, що опалення включили 10 числа, то сума мала б бути на третину меншою, тобто не 900, а 600 гривень.

Жінка говорить, що тепер частину робочого дня її доведеться присвятити для походу у соцзабез і з’ясування усіх нюансів нарахування оплати за тепло.

Навроцький прокоментував свою відставку

У центрі Тернополя трапилася аварія – потерпіла жінка перебуває у важкому стані