Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Чому нардеп Заставний соромиться свого шоколадного бізнесу?

Роман Заставний

Екс-мер Тернополя, а тепер народний депутат України Роман Заставний кілька разів заявляв про те, що продав свою частку у кондитерській фабриці “ТерА”. Але, як засвідчили дані електронного декларування, ці слова політика виявилися неправдою.

zast1“Не все вдається так швидко, я продав всі активи лише у 2010-2011 роках. А це частки у кондитерській фабриці “ТерА”, у ВАТ “Птахофабрика Тернопільська”, у теребовлянському комбінаті хлібопродуктів – я всі свої активи продав, як обіцяв.

І це не лише виконання обіцянки, це дає більшу незалежність у ролі політика, тоді на тебе менше впливу мають, ти більш розкований. Ну, і щоб в українських реаліях бізнес розвивався, дуже важливо, щоб ним займався сам власник”. – розповів Роман Заставний кілька місяців тому у коментарі Інтернет-виданню “Галас”.

Однак, дані електронного декларування свідчать, що політик дещо перебільшив про продаж своїх активів. Згідно електронної декларації, Роман Заставний є власником кількох компаній, в тому числі 33,33% від загального капіталу ТОВ “ТерА”. Його дружина Оксана Заставна володіє 66,67% статутного капіталу ТОВ “ТерА”.

 

Житель Тернопільщини загинув під час пожежі у будинку

На годину перекриють рух в центрі Тернополя