Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі узаконили безкоштовний проїзд у тролейбусах

У Тернополі від сьогодні, 16 листопада і до п’ятниці, 18 листопада, включно буде діяти безкоштовний проїзд у тролейбусах для всіх мешканців міста.

snig23Таке рішення затвердили сьогодні на виконкомі міської ради й викликане воно тим, що через сильний снігопад, а тепер ще й мороз, дороги в місті в незадовільному стані.

Відповідно рухатися такими дорогами громадському транспорту дуже важко, а відтак він ходить нерегулярно та ще й ущент заповнений. Відтак у міській раді прийняли рішення про те, щоб до кінця робочого тижня у тернопільських тролейбусах запровадити безкоштовний проїзд для всіх мешканців міста.

Такий крок, запевняють у міській раді, приведе до зменшення кількості приватного автотранспорту на дорогах міста, що значно полегшить роботу комунальних служб. Так воно буде чи інакше, й чи справиться спецтехніка й комунальники з поставленим завданням, – побачимо, а наразі запасаємося терпінням і теплим взуттям і йдемо у справах пішки, бо в тролейбуси все одно не втиснутися, ще й тим паче з такою періодичністю, як вони їздять.

Галина ТИХА

Тернополянин викрав скриньку з пожертвами для бійців АТО

Ігор Гуда: Субсидії — це добре, але ми повинні розуміти, що це не повне розв’язання проблеми, а лише відтермінування