Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополян обманом затягують у небезпечну секту

Святі отці б’ють на сполох – небезпечні сектанти-догналіти продовжують обдурювати людей та заманювати їх у шахрайські пастки. Вони розповсюджують різноманітні друковані матеріали, які суперечать християнській вірі та спонукають до лихих вчинків.

0Йдеться про так звані благовісники, буклети з критикою Року Божого милосердя, книжечки про печать Бога живого, молитви хрестового походу, книга істини, які подаються як християнські видання церкви св. пророка Іллі у м. Броди.

За інформацією Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василія Семенюка, 29 березня 2012 року Конгрегація у справах доктрини віри оприлюднила офіційну декларацію про незаконну діяльність підгорецьких отців. Вони були покарані за свою антицерковну і єретичну діяльність. Їм суворо заборонено приймати Святе Причастя, інші Святі Тайни, уділяти Святі Тайни і сакраменталії, виконувати будь-які уряди, служіння або завдання, здійснювати акти управління, які, якщо однак здійснюються, є недійсні на підставі самого права. Покарані також не мають права допускатися до участі у Божественній Літургії та будь-яких інших прилюдних відправах богопочитання. Догналіти руйнують віру в Бога. Тому церковники просять вірян бути обачними та не вірити єритикам.

З таким не жартують – студента ледь не вбили через те, що той показав середній палець

На полігоні поблизу Тернополя відкрили вогонь зі всіх стволів