Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянам, які травмувалися внаслідок снігопаду, гроші на лікування повертатимуть через суд

Тернополяни, які травмувалися внаслідок снігопаду, будуть чекати суду, щоб отримати 100-відсоткову компенсацію за лікування.

travmyНа лікуванні у Тернопільській лікарні швидкої допомоги перебували 22 особи, які отримали травми через снігопади. Керівництво медзакладу надало інформацію про вартість лікування потерпілих, і в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради підрахували, що сумарно це становить 142 тис. грн.

Про це сьогодні на виконкомі Тернопільської міської ради заявила начальник управління соціальної політики Марія Чашка. Відтак, члени виконкому проголосували за те, щоб підготувати судовий позов до головного підрядника «ТерКомунСервіс», який саботував очищення міста від снігу, й стягнути з нього зазначену суму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всім мешканцям Тернополя, які травмувалися внаслідок погодних умов і неналежного очищення міста від снігу, повернуть кошти за лікування. Крім того, кількість пацієнтів, які отримали вуличні травми під час першого снігу, цього року порівняно з минулими роками, не зросла.

Галина ТИХА

Фірмі, яка не змогла очистити Тернопіль від снігу, уже виставили рахунок на 2 мільйони

Барна обіцяє звільнити двох керівників райавтодорів (ВІДЕО)