Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На благодійний осінній бал до Тернополя запросили іноземних послів

У Тернопільському драмтеатрі 17 листопада проведуть благодійний осінній бал на честь засновника міста Яна-Амора Тарновського. Виручені кошти передадуть на будівництво дитячої лікарні.

balМісце для заходу вибрали невипадково, адже саме театр відповідає духові й атмосфері світських раутів. Організатори для учасників і запрошених гостей придумали досить цікаву й культурно-насичену програму.

Будуть і танці під акомпанемент симфонічного оркестру, й вистава, й світські бесіди, й вогняне шоу та виступ відомого мага, людини, яка творить диво власними руками, переможця талант-шоу «Феномен» Артема Тіхевича.

– Вечір обіцяє бути не лише цікавим, а й незабутнім, – ділиться своїми очікуваннями організатор балу, директор Туристично-Інформаційного центру Тернополя Тарас Ковальчук. – Серед запрошених гостей будуть і посли та консули країн, з яких у Тернополі навчають студенти. На бал можуть завітати всі охочі, але вхід платний. Квитки для двох до 14 листопада можна придбати за 500 гривень, а після 14 – за 600 гривень. Виручені кошти підуть на будівництво дитячої лікарні. Передбачено також дрес-код учасників у стилі Black Tie, тобто чоловіки повинні бути одягнені у чорний або темно-синій смокінг, брюки того ж кольору, ремінь, чорний метелик із прямими кутами та білу сорочку. Туфлі повинні бути або оксфорди, або дербі, але обов’язково не лаковані. Лаковані туфлі взувають для вечірок у стилі White Tie. Метелик також має бути спеціальний – такий, що зав’язується, а не готовий. До жіночого образу менш суворі вимоги – вечірнє плаття, зазвичай, довге, хоча й допускають довжину нижче коліна, з рукавами або відкрите. З прикрас може бути навіть біжутерія. Туфлі лише на підборах. Менш суворі вимоги, маю на увазі, порівняно із стилем White Tie. Там дозволяється лише довге плаття, волосся обов’язково вкладене, прикраси – справжні камені, та рукавички вище ліктів.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за номером Туристично-Інформаційного центру Тернополя (0352) 520-720, а ось, що чекає на учасників балу:

18:00 – прибуття гостей

18:30 – представлення гостей і привітальне слово Хазяїна Балу

19:00 – початок вистави «Летюча миша»

20:00 – антракт, фуршет, спілкування

20:40 – друга дія вистави

21:30 – початок балу під живий супровід оркестру

22:30 – благодійний аукціон

23:50 – вогняне шоу та завершення свята

Галина ТИХА

Перший почесний громадянин Тернопільщини отримає 10 мінімальних зарплат

У Тернополі 63-річний чоловік загинув внаслідок падіння з висоти