Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Маск хоче колонізувати Марс, а у наших чиновників стихія

Львівська журналістка Марія Бойко у Facebook описала свою поїздку із засніженого Тернополя до засніженого Львова.

 

avtobus«Назад у минуле.. Після першого снігу добратись із Тернопільщини у Львів – це подвиг! Нерозчищені дороги, ДТП на кожному п’ятому кілометрі, зі снігоочищувальної техніки лише старенькі трактори, на автодорогах люди, які пішки вночі повертаються додому, бо ні автобуси, ні маршрутки сьогодні не курсували, а найбільше потішили чиновники: після сотого дзвінка у різні органи виконавчої влади- терпіння луснуло: набрали до чиновника з Тернопільської ОДА і відповідь на питання,а що у нас з дорогами, чому вони не розчищені, була шедевральна: А у мене стихія, тому і не розчищені, чекайте до завтра, а там побачимо, мене не хвилює ваша робота і дороги, бо там стихія! Ви що не розумієте!
Таксист, дякуючи якому ми таки доберемось додому розказував,що аналогічна ситуація була і у нього, але це стосувалось швидкої яка через стихію відмовлялась їхати до хворої дитини,бо ж стихія!
ХХІ століття Ілон Маск хоче колонізувати Марс, а в українських чиновників стихія. Або я таки чогось не розумію», – риторично запитала Марія Бойко.

Про засніжені і розбиті тернопільські дороги написали пісню. Відео

Оренду майна величезного ставка у Залізцях «оцінили» в 1200 гривень?!