Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Арештовано майно власника однієї з найбільших латифундій Тернопільщини

У Національному банку України повідомили про арешт активів власника однієї з найбільших аграрних корпорацій України Олега Бахматюка. Його структура Ukrlandfarming володіє чималим земельним банком на Тернопільщині.

93_fcПоки що відомо, що рішення Печерського районного суду Києва стосується рухомого й нерухомого майна  власника «Укрлендфармінгу», а також коштів, розміщених на поточних рахунках ПАТ “КБ Фінансова Ініціатива” та ПАТ “ВіЕйБі Банк”.
“Мова йде про суму в розмірі 1,2 млрд грн за кредитною угодою ПАТ “ВіЕйБі Банк”, у якій Бахматюк виступив фінансовим поручителем. В рамках зазначеного виконавчого провадження 28 жовтня також був арештований будинок, що належить Бахматюку і розташований у смт. Козин Обухівського району Київської області загальною площею 1 049 кв. метрів”, – йдеться у повідомленні.
Як відомо, Бахматюк опосередковано володіє банками “ВіЕйБі Банк” та “КБ “Фінансова Ініціатива” через ТОВ “Інвест-Сервіс” та Quickcom Limited.
Правління НБУ віднесло ПАТ “ВіЕйБі Банк” до категорії неплатоспроможних 20 листопада 2014 року, а ПАТ”КБ “Фінансова ініціатива” – 23 червня 2015 року

Заступник мера Тернополя задекларував 1,3 мільйона гривень готівки

На заправках Тернополя подорожчало пальне