Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Щоденні поїздки власним автомобілем відчутно б’ють по кишені тернополян

Бути власником автівки стає зовсім недешевим задоволенням. Мало того, що коштують автомобілі дорого, то ще й «у копійку влітає» їх обслуговування.

benzyn123Відтак, щоденні поїздки автівкою відчутно б’ють по кишені, адже ціни на бензин «кусаються». Це вже не говорячи про обслуговування транспортного засобу.

А власники заправок і не думають знижувати ціни на пальне, а щоразу придумують нові відмовки щодо того, чому знову все подорожчало. У Тернополі, зокрема, ціни на пальне зросли на гривню-півтори й тому невдоволення водіїв цілком виправдане, адже не було жодних передумав для такого підвищення.

І хоча за останні кілька днів у місті з цінами на пальне нічого не змінилося, хотілося б, щоб власники заправок були справедливішими до тих, хто їх годує – до водіїв, які їздять на їхньому пальному.

У Тернополі ж найдорожчими заправками залишаються «WOG» та «ОККО». Там літр 95-го бензину коштує 26 гривень і 22 гривні – літр дизельного пального. На інших заправках ситуація трохи інша. Наприклад, на заправці «ECONOM»  літр 95-го бензину пропонують за 22 грн., а літр дизпалива – за 18 грн., а от на «Авіасі» 95-ий бензин коштує 22 грн., дизельне пальне – 20 грн.

Галина ТИХА

Тернопільщина може повторити гіркий досвід Львова?

На Тернопільщині з баків авто зливають пальне