Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Щоб визволитись зі снігового полону на Тернопільщині журналістка підняла на ноги Кабмін

14 годин простояли у сніговому полоні на трасі Хмельницький-Тернопіль понад сотні автівок. Про несподіваних «визволителів» розповів у Facebook Павло Федака.

fury«Дякую Ларисі Ступак, що змогла “розбудити” мертвих чиновників української влади і визволити зі снігового полону сотні автівок, які попали в пастку на Тернопільщині, – пише чоловік. Вчора зранку в районі села Кам’янки Тернопільської області (траса Хмельницький – Тернопіль) в результаті несподівано потужних снігопадів утворився багатокілометровий затор, в який попали більше 500-сот автівок. Ми простояли в ньому 14 годин, у людей закінчувалося паливо, вони лишали свої автівки і йшли далі пішки, адже єдина в 20 км зоні АЗС була знеструмлена.
Діти та старші люди потерпали від морозу. Влада залишила все на самотік – ні працівників ДСНС, ні поліції за 12 годин видно не було. Вони з’явилися після того, як я попросив Ларису Вікторівну “достукатися” до найвищих владних кабінетів України. Правозахисниця підняла на вуха Камбін, Міністерство ЖКГ, ДСНС, Нацполіцію.
На протязі кількох годин правозахисниця “давала жару” чиновникам, які гріли дупи в теплих кабінетах, щоб ті проснулися і йши рятувати людей.
На мій телефон почали поступати дзвінки від високопосадовців та правоохоронців з проханням заспокоїти людей, що допога надіслана. Вона прийшла тоді, коли люди збиралися ночувати в полі, дуже поволі трансорт рушив, долаючи метр за метром засніженої цілини».
Джерело: Трибуна

Третина сіл Тернопільщини далі без світла

У Тернополі через снігопад скасували гламурну подію