Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У центрі Тернополя 17-річній дівчині на голову впала бурулька

Нещасний випадок напередодні вихідних трапився на вулиці Замковій.

burulkaУ центрі Тернополя 17-річній дівчині на голову впала бурулька. Її із травмами голови госпіталізували до дитячого лікарні.

Нeщacний випaдoк стався 18 лиcтoпaдa нa вyлиці Зaмкoвa, пoвiдoмляють в Упpaвлiннi ДСНС у Тepнoпiльcькiй oблacтi. Пoтepпiлy – місцеву мешканку, зi cтpycoм гoлoвнoгo мoзкy, зaбoєм тiм’янoї дiлянки гoлoви тa пiдoзpoю нa зaкpитy чepeпнo-мoзкoвy тpaвмy гocпiтaлiзyвaли до Тepнoпiльcької oблacної дитячої лікарні.

У зв’язку із відлигою, у місті є небезпека, що з будинків будуть падати бурульки. Так, тернополянин Андрій Костюк оприлюднив у мережі фотографію з пробитим дахом. Він зазначив, що отвір утворився після того, як на дах впала велика бурулька. Постраждалих внаслідок інціденту немає.

«Будьте уважні, перенесіть не дуже важливі справи, що пов’язані з пішими мандрами по місту на інший день. Сьогодні і завтра – найбільша загроза падіння бурульок з дахів», – написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, комунальники попереджали про таку небезпеку, тому просили тернополян бути уважними на вулицях міста. До того ж у Тернополі працює спеціальна вишка, яка збиває бурульки. Мешканці Тернополя можуть повідомляти про будинки, де є така необхідність. У місті діє гаряча лінія за телефоном: 067-351-57-10 або 1580.

 

У Тернополі “Народний фронт” і БПП знову об’єдналися

Колишній голова Тернопільської обласної ради підтвердив своє розлучення