Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянам, які травмувалися внаслідок снігопаду, повернуть кошти за лікування

Усім мешканцям Тернополя, які травмувалися внаслідок погодних умов і неналежного очищення міста від снігу, повернуть кошти за лікування.

travmaТаку можливість обговорили сьогодні депутати й активісти на нараді в Тернопільській міській раді. Для цього спеціально поцікавляться у травмпунктах, скільки осіб до них звернулися за допомогою й обов’язково відшкодують потерпілим витрачені на лікування гроші.

Чи виділять на це гроші з міського бюджету, чи «перекинуть» витрати на головного підрядника з очищення міста від снігу «ТерКомунСервіс», який, власне, не впорався з поставленими перед ним завданнями, – наразі невідомо. Це буде з’ясовувати спеціально створена комісія.

Як буде вона з’ясовувати й те, хто візьме на себе витрати за три дні безкоштовного проїзду для всіх мешканців Тернополя у тролейбусах. Як вважають депутати міської ради, така ситуація виникла тому, що підрядник неналежно виконав свою роботу, а тому відповідати повинен також він.

Нагадаємо, у Тернополі з 16 до 18 листопада буде діяти безкоштовний проїзд у тролейбусах для всіх мешканців міста. Таке рішення затвердили 16 листопада на виконкомі міської ради й викликане воно тим, що через сильний снігопад, а тепер ще й мороз, дороги в місті в незадовільному стані.

Галина ТИХА

На Тернопільщині після ревізії двоє посадовців залишилися без роботи

На слизьких дорогах Тернополя ловлять нетверезих водіїв