Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Влітку найвідоміша тернополянка була за крок від фатального рішення

Олена Підгрушна

Олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна хотіла залишити спорт. Про це президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак дізнався від відомої тернополянки з «смс».

 

Олена Підгрушна
Олена Підгрушна

«Цього літа я отримав «смс» від Олени Підгрушної. Вона написала, що  кидає біатлон, їде додому, все набридло, що ніхто на неї в команді не звертає уваги, – розповідає Бринзак. Я не міг спочатку зрозуміти. Але таке може  бути  в кожного: сімейні обставини, великі навантаження, напруга змагань, атмосфера…

Людина часом може із цим не впоратися. І коли ми з нею поспілкувалися, обмінялися «смсками», я їй написав: «Олено, ти ж капітан команди,  на тобі тримається збірна, рік залишився до Олімпіади, молоді на тебе дивляться, ти ж не можеш так все кинути». І через певний час отримав відповідь: «Я збережу цю команду, я все розумію, все буде в порядку». Ось у цьому і справа, треба приділяти увагу нюансам, щоби вони не дали тріщину, а тріщина не переросла у прірву. Не треба нічого вигадувати, треба тільки підтримувати!», – поділився Володимир Бринзак.

Нагадаємо, що у сезоні 2014/15 рр. олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна вирішила зробити перерву у спорті. Спортсменка намагалася народити дитину, а також рік працювала на посаді заступника міністра молоді та спорту.

Навесні 2015 року спортсменка анонсувала своє повернення у біатлон. У сезоні 2015/16 рр. Олена Підгрушна завоювала три особисті нагороди на етапах Кубка світу, а також три медалі в естафетах, продемонструвавши найкращий для збірної України у сезоні – 7 місце у Кубку світу.

Джерело: zaxid.net

Тернопільські валютчики шоковані тим, що робиться в країні

Тернополянка на “Нісані” негарно поступила з водієм “БМВ”