Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська обласна рада на ремонті доріг заробила кримінальну справу

Піар посадовців Тернопільської обласної ради щодо ремонту доріг в області завершився порушенням кримінального провадження.

sud1У прокуратурі нарешті поцікавилися куди ж поділися ті гроші, які обласна рада начебто виділили на ремонт доріг.

Прокуратурою області розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем) щодо використання коштів на ремонт доріг в області, повідомили сьогодні, 8 листопада, у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

“В межах кримінального провадження перевіряється інформація щодо законності виділення Тернопільською обласною радою у 2016 році бюджетних коштів на співфінансування поточного ремонту автомобільних доріг загального користування у Тернопільській області. Розслідування триває”. – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше виникла публічна дискусія між народним депутатом Романом Заставним та заступником голови Тернопільської облради Василем Деревляним щодо виділення коштів на ремонт доріг області.

Нардеп стверджував, що обласна рада не долучилася до співфінансування ремонту доріг області. Натомість посадовець облради стверджував протилежне. Відтак, тепер прокуратура з’ясовуватиме чи справді облрада виділяла кошти з обласного бюджету на ремонт доріг і якщо так, то куди вони поділися.

Молода і чарівна тернополянка керувала автомобілем у стані наркотичного сп’яніння

У Тернополі водій буса звалив електричну опору (ФОТО)