Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Спортсменка із Тернопільщини має шанс стати “Жінкою року”

Олімпійську чемпіонку з біатлону Олену Підгрушну номінували на звання “Жінка України-2016”

pidgrushnaОлімпійська чемпіонка і капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна увійшла до п’ятірки спортсменок, яких номінували на звання “Жінка року – 2016. Спорт”, пише ternopillive.com.ua.

Олена Підгрушна виросла на Тернопільщині і є однією з найкращих спортсменок світу. Наполегливість, харизматичність і вміння досягати поставлених цілей – риси, які виділяють знану біатлоністку серед інших.

Олена є заслуженим майстром спорту міжнародного класу, чемпіонкою і призеркою чемпіонату світу, 5-кратною чемпіонкою Європи, а також нагороджена орденом княгині Ольги II і III ступенів.

Претендентками на звання разом з Оленою є і її колеги – олімпійські чемпіонки Юлія Джима та Валентина Семеренко. Конкуренцію склали і такі відомі спортсменки як Анна Різатдінова та Ольга Харлан.

“Шановні друзі, колеги та шанувальники спорту. Для мене випала велика честь бути однією з номінантів в національній номінації “Жінка року – 2016. Спорт”. Пройшовши перший етап відбору експертами серед яких провідні спортсмени Лілія Підкопаева та Денис Сілантьев, мене обрано до п’ятірки найкращих. В цій п’ятірці всі відомі спортсменки- мої колеги Аня Різатдінова, Оля Харлан, Валя Семеренко та Юля Джима. Підтримайте найкращу спортсменку на ваш погляд своїм голосом”, – поділилася на своїй сторінці Олена Підгрушна.

До голосування може долучитися кожен охочий за посиланням http://woman.edinstvennaya.ua/nomination_vote/sport?i..

У туристичному Кременці снігові трампліни тепер влаштовані просто на дорогах (ВІДЕО)

У Теребовлі оговталися від снігової стихії і вже навіть вирішили відновити басейн