Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За браконьєрські витівки житель Тернопільщини заплатить 10 тисяч гривень штрафу

Рейдова бригада ДП «Бережанське лісомисливське господарство», здійснюючи патрулювання мисливськими угіддями державного підприємства, а саме Конюхівського лісництва, о 12.20 год. затримала особу, яка грубо порушила мисливське законодавство.

kozuljaПід час огляду території мисливських угідь було зафіксовано заборонені знаряддя полювання (розставлені петлі), у які потрапив самець козулі.

Тварина, на жаль, загинула, повідомляють у Тернопільському обласному управлінні лісового і мисливського господарства.

Зловмисника буде покарано якнайсуворіше, так як він полював забороненим способом у заборонений час – сезон полювання на парнокопитних на Тернопільщині ще не відкрито.

Дана особа зізналася в злочині. Згідно з ч. 2 ст. 85 КУпАП та ч. 1, 2, 3, 4 ст. 20 ЗУ «Про мисливське господарство та полювання» браконьєр повинен буде сплатити штраф у максимальному розмірі – понад 10 тисяч гривень (штраф – 2040 грн та 8000 тисяч гривень – за збитки, нанесені мисливському господарству).

Крім того, у затриманого вилучено холодну зброю (ніж). Державне підприємство «Бережанське лісомисливське господарство» справу про адміністративне правопорушення спрямувало до Бережанського районного суду.

Аграрії, які не хочуть платити податків, влаштували у Тернополі пікет (ВІДЕО)

У Тернополі горів колишній цех комбайнового заводу (ВІДЕО)