Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі вулицю назвуть ім’ям героя АТО

Мирослав Мисла

У Тернополі планують перейменувати одну із вулиць на честь загиблого на східному фронті Мирослава Мисли.

Мирослав Мисла
Мирослав Мисла

Про це заявив депутат-свободівець Тернопільської міської ради Володимир Стаюра, але коли це станеться і яку вулицю перейменують, – наразі невідомо, адже це питання ще потребує ґрунтовного ознайомлення.

Нагадаємо, 24-річний боєць загинув поблизу села Кримське, що на Луганщині. Бойовики з мінометів обстріляли наш блокпост і один із осколків влучив Мирославові в спину…

Хоча Мирослав і народився на Закарпатті, навчався в Харкові і лише кілька останніх років жив у Тернополі, його в нашому місті знали й любили. У своєму молодому віці він досягнув значних висот і відрізнявся від інших сильною і стійкою громадянською позицією, високим почуттям патріотизму, чесністю, щирістю і відвертістю. Був активним учасником Революції Гідності, а коли у травні 2015-го вирушив на фронт, приєднався до лав Окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ». Неодноразово проводив патріотичні вишколи для молоді у Збаражі та Тернополі. Після закінчення війни Мирослав планував бути вчителем історії і власним прикладом доводити, що ми не лише повинні писати історію, а й творити її.

У Тернополі буде свій Арлінгтон

З Нового року тернополяни будуть мати персональних лікарів