Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополяни хочуть їздити біля “бурячка” в обидві сторони

На сайті Тернопільської міської ради вчора, 12 жовтня, зареєстрували петицію про зміни в організації дорожнього руху на вулиці Руській.
ruska1Автор петиції Тарас Троян просить дозволити рух в обидві сторони на вулиці Руській від ЦУМу до ”бурячка” після 22.00.

“Щоб проїхати 100 метрів дороги потрібно об’їхати кілометр, а це збільшує загазованість центральної частини міста”, – резюмує автор петиції.

Лише за одну добу петицію підтримали уже 50 осіб із 300 необхідних. Схоже на те, що петиція швидко набере необхідну кількість голосів і владі таки доведеться на неї реагувати.

Нагадаємо, наразі на вказаній ділянці рух дозволений тільки для громадського транспорту, швидкої, поліції та для мешканців будинків, розташованих на цій ділянці вулиці. Що в одну сторону, що в іншу для решти транспорту рух заборонений.

Дозволити їздити усім цієї ділянкою вдень неможливо, оскільки вулиця вузька і центр міста тоді просто зупиниться у заторі. Але зняти заборону на нічний період, як пропонує автор петиції, цілком реально.

В обласній раді ділили владу між Островом і Березовицею

У Тернополі посеред вулиці виявили мертвого чоловіка