Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Патріарх Святослав написав листа дружині знаменитого тернополянина

Глава Української Греко-Католицької Церкви звернувся з листом-співчуттям до дружини покійного Богдана Гаврилишина – Лени Гаврилишин.

svichka«Через смерть пана Богдана осиротіла не тільки ваша родина, а й уся наша Держава, яка сьогодні із сумом прощається зі своїм відданим сином, – йдеться у Посланні. -Протягом свого життя, яке не завжди було легким і мирним, пан Богдан не тільки очікував кращих часів, а й, докладаючи жертовних зусиль, зумів створити й розвинути проекти, котрі принесли стократні плоди, і цим він заслужив собі вдячність у всьому світі. Із переставленням такої людини в минуле відходить епоха велетнів духу та інтелектуальної праці, залишивши для прийдешніх поколінь величезні надбання, зрозуміти і сприйняти які зможе лише той, хто ставить віру в Бога, моральні цінності, працю для блага людини набагато вище від своїх меркантильних інтересів», – вважає Патріарх УГКЦ Святослав.

Нагадаємо, що уродженць міста Коропець, всесвітньовідомий економіст та меценат Богдан Гаврилишин відійшов у вічність 24 жовтня на 90-му році славетного життя.

6 нових громад на Тернопільщині житимуть за американські гроші

На Тернопільщині завзято воюють ще за одну «мокру» посаду