Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині зіткнулися два елітних автомобілі – “Порш-Каєн” та “Мерседес-Бенц”

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в Козовій 25 жовтня близько 10:00. За попередніми даними водій автомобіля “Порш-Каєн” виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автівкою “Мерседес-Бенц”.

dtp5У результаті автопригоди до лікарні потрапило троє людей, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Нацполіції.

Зі струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою, тупою травмою грудної клітки та живота швидка госпіталізувала до травматологічного відділення водія “Мерседесу”.

Його пасажир – жінка 1985 року народження, потрапила до реанімації. У неї політравма, відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана лобної ділянки та відкритий перелом лівої стегнової кістки.

Госпіталізували до медзакладу і кермувальника іншого автомобіля.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває слідство.

Суд забрав землю у Тернополі в екс-помічника Клюєва

У Тернополі п’яний водій переплутав смуги і попався поліції