Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Карпати засипає снігом, Тернопіль потерпає від дощу. Фото

У Тернополі другу добу без перестанку дощить, на Буковелі радіють з першого снігу. Фахівці Гідрометеоцентру стверджують, що це тільки початок. Циклон з Балкан ще мінімум добу пануватиме над повітряним простором України.

doschНа 13 жовтня знову штормове попередження. Вітер від 7 до 12 метрів за годину. Температура 3-5 градусів тепла. Про це поетично пише синоптик Наталка Діденко.

«Опади, сильні опади, дуже сильні опади. Сильний вітер практично скрізь. Десь притихає, але без поривів не обійдеться ніхто. На завтра прогноз дуже короткий. Просто будьте готовими до класичної осінньої какибеки.

Буковель, перший сніг
Буковель, перший сніг

Отже, скрізь дощі, сильні дощі. Якщо побачите сніг – у вас не галюцинації, це ймовірний наслідок впливу на дощ суттєвого похолодання. І штормовий сильнющий вітер!
І ще що я скажу. Сидіти вдома або в офісі за комп’ютером і умнічать з приводу похолодання – це одне, а пройтися вулицею на досить відкритому просторі з вітрякою холодним – зовсім інше.
Тому, об’єднуючи досвід закритого затишного приміщення і відкритої вулиці, дуже раджу – одягніть шапку. Хоча б візьміть її з собою. І сьогодні, і особливо завтра».

Тернопільських таксистів хочуть змусити платити податки

Королева рок-н-ролу з Тернополя підкорила зірку Євробачення. Відео