Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Громадянка Нігерії заявила, що у Тернополі її з дитиною вигнали з квартири на вулицю

Тернопільські правоохоронці перевіряють заяву іноземки, котра стверджує, що її з дитиною вигнали з квартири на вулицю.

konflikt1Із проханням до тернополян допомогти іноземці з немовлям звернувся через соцмережі координатор по зв’язках із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Тернопільській області Володимир Шевченко. Він повідомив, що жінку з дитиною власники вигнали з квартири на вулицю.

Справою зайнялися правоохоронці. Зі слів орендодавців, нігерійка уже неодноразово домовлялася про винайм квартири подобово, але проживши кілька днів казала власникам, що грошей у неї немає і йшла.

Така ж ситуація виникла і з черговою власницею житла. Жінка розповіла, що здала іноземці квартиру на 3 дні. Щодоби винаймачка погодилася платити по 350 гривень. Проте, коли довелося розраховуватися сказала, що немає коштів. Власниця попросила звільнити житло.

За словами слідчого, іноземка заявила, що господиня помешкання має її паспорт, який вона власноруч передала їй, як ґарантію про повернення боргу. Тернополянка це заперечує і каже, що жодного документа її немає.

Правоохоронці перевіряють слова обох жінок, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

На Тернопільщині виробник вікон ухилився від сплати податків у розмірі 1,2 млн. гривень

У Тернополі на Об’їзній водій вантажівки обірвав тролейбусну лінію