Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі відкрито почали говорити про «режим Порошенка»

Один з керівників Штабу Національного спротиву часів Революції Гідності Володимир Стаюра під час відкриття пам’ятника Небесній сотні у Тернополі різко висловився про сучасну ситуацію в Україні.

 

stayura– Зранку покладаючи квіти на кладовищі до наших новітніх героїв, які поклали голови за Україну і кожного дня далі кладуть, я не маю говорити права говорити неправду, – розпочав свій виступ Володимир Стаюра. Тому ми знаємо на фронті єдине слово, яке найбільше вживають бійці – це зрада, це зрада українського народу. Ми знаємо, що ми боролися на Майдані за знищення системи Януковича, режиму Януковича. На сьогодні ми маємо режим Порошенка. І ми повинні говорити правду і не розказувати як в нас добре. Тому що в державі ми маємо два фронти. Ми маємо фронт там, де кожен день гинуть кращі сини і дочки України. Війни, яку ми могли закінчити вже давно…

Зараз Володимир Стаюра очолює  Тернопільську міську організацію Всеукраїнського об’єднання «Свобода».Депутат Тернопільської міської ради. В 2014 році політик пішов добровольцем у батальйон «Карпатську січ».

На Тернопільщині безвісти зникла жінка, яка має при собі велику суму грошей

Воїну з Тернопільщини присвоєно звання Героя України