Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині виробник вікон ухилився від сплати податків у розмірі 1,2 млн. гривень

Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС завершено розслідування кримінального провадження стосовно фізичної особи-підприємця за фактом умисного ухилення від сплати податків.
podatky2Про це повідомили у відділі організації роботи головного управління ДФС у Тернопільській області.

В ході досудового розслідування встановлено, що приватний підприємець  упродовж 2015-2016 років організував виробництво та реалізацію вхідних дверей, а також купівлю-продаж міжкімнатних дверей метало-пластикових вікон (конструкцій), ролетів та воріт через мережу торгових представництв на території Тернопільської області, приховуючи реальні обсяги виробництва та реалізації, не відображаючи їх в обліку та податковій звітності.

В результаті вказаних дій приватний підприємець ухилився від сплати до місцевого бюджету єдиного податку з фізичних осіб на суму 1,2 млн гривень. У ході досудового розслідування завдані бюджету приватним підприємцем збитки відшкодовані у повному розмірі.

Відтак прокуратурою області направлено клопотання до суду про звільнення його від кримінальної відповідальності на підставі ч.4 ст.212 Кримінального кодексу України.

Збірна Україна зіграла в нічию у матчі проти команди Туреччини

Громадянка Нігерії заявила, що у Тернополі її з дитиною вигнали з квартири на вулицю