Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Жителів Тернопільщини просять повідомляти у поліцію про підозрілих циган та кавказців

На Тернопільщині почастішали випадки скоєння злочинів громадянами інших країн, чи ромської національності.

uvaga1Подібні злодіяння зафіксовано у обласному центрі та в районах. Невідомі, шахрайським способом виманюють гроші і прикраси, обкрадають та грабують помешкання.

Потерпілі та свідки злодіянь здебільшого описують зловмисників як осіб кавказької, грузинської національності чи ромів, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Нацполіції.

Правоохоронці звертаються до усіх мешканців Тернопільщини повідомляти в поліцію про усіх таких підозрілих осіб. Якщо ви помітили у вашому населеному пункті незнайомців, які під приводом купівлі чи продажу товарів ходять вулицею та обходять помешкання, негайно повідомте про  них правоохоронців, дільничного інспектора чи сільського голову.

Також повідомляйте про нових незнайомих сусідів-іноземців, які оселилися поруч. Правоохоронці перевірять законність та причини їхнього перебування в області. З аналогічним проханням поліцейські звертаються й до усіх орендодавців. Варто вчасно перевірити, кому ви здасте в оренду житло.

Нещодавно, з авдяки пильності та спостережливості громадян ,  поліцейським вже вдалося виявити  на території області  злочинну групу іноземців. Вчасний дзвінок на лінію  “ 102 ”  зможе убезпечити мешканців краю від злочинців!

У військовому коледжі “нахімічили” з грішми на 500 тисяч гривень

У Тернополі розшукують 16-річну дівчину, яка безвісти зникла ще тиждень тому