Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Актори драмтеатру погрожують пікетувати Тернопільську обласну раду

Актори Тернопільського обласного драмтеатру погрожують влаштувати акцію протесту, якщо на сесії обласної ради будуть спроби піднімати скандальне питання щодо польського фільму “Волинь”.

teatr123У суботу, 29 жовтня, у приміщенні драмтеатру відбулася зустріч членів депутатської комісії облради із акторами.

Депутати планували поспілкуватися із 4 акторами, які брали участь у зйомках фільму “Волинь”, однак на зустріч прийшов майже увесь трудовий колектив, який вирішив стати на захист своїх колег.

Спілкування видалося гарячим та емоційним. Актори висловили депутатам усе, що про них думають. Натомість обласні обранці дещо навіть знітилися і почали завертати в ту сторону, що начебто прийшли захистити акторів від осуду громадськості.

Під час бурхливих суперечок актори, які знімалися у фільмі “Волинь” пояснили, що у 2014 році під час зйомок до них не було жодних застережень з боку Міністерства культури. Окрім того кожна сцена фільму знімалася по кілька разів. Тож ніхто до кінця не знав яким цей фільм вийде, та й зрештою сам сценарій по кілька разів змінювався.

У підсумку актори театру заявили, що якщо обласна рада намагатиметься піднімати це питання на сесії обласної ради, яка відбудеться 4 листопада, то вони усім колективом прийдуть у сесійну залу та ще й заручаться підтримкою акторів із сусідніх обласних центрів.

Нагадаємо, у Тернопільській обласній раді створили спеціальну комісію, яка має вивчити питання участі 4 акторів драмтеатру у зйомках фільму “Волинь”. Під час першого засідання комісії навіть йшлося про можливе звільнення цих акторів. 

Колишній тернополянин задекларував майже 1 мільйон доларів готівки

У Тернополі патріарх Філарет освятив новозбудований храм (ФОТО)