Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хілларі і Трамп обнялися і ридають, – письменниця з Тернополя про статки українських посадовців

Леся Романчук

Відома тернопільська письменниця, автор жіночих бестселлерів Леся Романчук у Facebook поділилася своїми враження змістом декларацій українських посадовців.

Леся Романчук
Леся Романчук
«Пишуть, що в Америці статки наших посадовців – тема № 1, – пише Романчук. Хілларі і Трамп обнялися й ридають в куточку – волоцюги вони, жебраки порівняно з нашими.. З позитивного – тепер, мабуть, Америка нам точно дасть летальну зброю.. І навіть льотчиків пришле, щоб та летальна зброю долетіла до адресатів. 🙂
Бо декларації подано. Що далі, Карл?»

«Що нас чекає в новій ері – потсдеклараційній?, – 31 жовтня розмірковує Леся Романчук.
Штрафувати, садити, стріляти, змусити заплатити податки? Пропозицій багато, всі слушні.
Є ще один момент, на який не звернули уваги. Всі наші ріднесенькі нардепи всього два рочки тому подавали декларації, коли обиралися. Багато хто присягався, що голий, босий, простоволосий.. Ото треба лиш узяти два документики і порівняти. Проста арифметика.
І пригадати, що за подання неправдивих даних чекає як мінімум штраф, а як максимум – 2 роки..
І за жартики про трильйон також належить штрафчик. Увагу він хотів привернути до своєї персони, теж мені гусь із Золотого гусака, Остап Вишня з Андрієм Совою.. рассмєши мєня.. Розсмішити не вийшло, а розізлити – саме влучив!
А ми вже досить злі, чи ще трохи бракує?
Зовсім забула – а хто рахуватиме, а хто штрафуватиме? У них же готівка саме на цей випадок і лежить – якщо прийдуть рахувати! І все по колу..»

На Тернопільщині повільно “вмирає” біатлон?

Заступник мера Тернополя задекларував 1,3 мільйона гривень готівки